Schrijf hier uw review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tim Geers Fotografie
Average rating:  
 6 reviews
by Thijs Brilleman on Tim Geers Fotografie
Je gaat echt betere foto's maken

Je leert echt betere foto's maken door Tim's beginners- en gevorderdencursussen.

Ik vroeg me altijd af hoe het komt dat professionele foto's er zo, ehh, professioneel uitzien. Tim helpt je om dat te ontdekken: je leert kijken en fotograferen als een fotograaf.

Grote aanrader!

by Monique on Tim Geers Fotografie
Basis cursus fotografie

In 4 weken tijd mijn camera leren kennen in de cursus bij Tim. Heldere theorie,gevolgd door leuke opdrachten om te ontdekken of de materie duidelijk is. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zijn spontane actie om de cursus af te sluiten met creatieve fotosessie buiten,bij -8, gaf verbluffende resultaten. Belangrijkste; trots op mijn resultaten. Wil zeker de vervolg cursus volgen.

by Amira on Tim Geers Fotografie
Goed gedaan Tim.

Ik heb een hoop geleerd, weet ook nu hoe mijn camera werkt. Tim is een fijne leraar, weet alles goed uit te leggen. Ik ben geïnteresseerd in volg lessen. Groetjes Amira

by Cheyenne on Tim Geers Fotografie
Basis Cursus Fotografie

De afgelopen vier weken heb ik de Basis Cursus Fotografie gevolgd bij Tim Geers. Tijdens de cursus heb ik ontzettend veel geleerd over mijn camera en nieuwe inzichten gekregen in de fotografie. Verder maakten alle cursisten verder gebruik van een ander merk en type camera. Ondanks de verschillen kon Tim iedereen goed helpen en alle vragen uitstekend beantwoorden. Als er een vervolgcursus komt, zal ik hier zeker aan deelnemen!

by Bianca Jungerius on Tim Geers Fotografie
Basis Cusus

4 weken geleden ben ik de foto cursus begonnen bij Tim Geers en wat heb ik een hoop geleerd over mijn camera, leuke opdrachten kregen we per week om te kijken wat er lukt, en je onthouden hebt, en geleerd hebt, de week erna keken we er met de groep naar hoe iedereen zijn best heeft gedaan en ook dan leer je van mekaars foto's, ik zou zeggen Tim misschien een vervolg cursus

Dank je wel voor de 4 weken was zeer leerzaam,

Grts Bianca

by Andrea on Tim Geers Fotografie
Uitstekende beginnerscursus fotografie

Samen met mijn partner heb ik afgelopen weekend een beginnerscursus fotografie gevolgd bij Tim. We vonden het heel leerzaam, interessant en leuk. Tim heeft heel veel kennis en weet precies hoe hij alles moet uitleggen. We konden al onze vragen stellen en Tim had het geduld om alles uitgebreid te beantwoorden. We kunnen zijn cursus dus zeker aanbevelen en we zouden het zonder twijfel nog een keer boeken!